Still sick

Ja det är ju riktigt tråkigt men vad kan jag göra åt det.. Inget.
 
I måndags var det ingen match alls i jämförelse med tisdagen som var riktigt jobbig. Då fick jag feber till och från men jag bestämde mig på morgonen för att gå i skolan då jag inte kände mig värre, febern kom på bildlektionen innan lunch, dock kunde jag inte andas om jag satt ner på svenskan och engelskan innan dess så jag fick stå upp.
Under bilden kände jag mig inte så pigg direkt och jag kunde inte koncentrera mig på det vi skulle göra, sen skulle jag fixa inför lunchen då jag är matvärd den här veckan och då kände jag i benen speciellt att det var tufft att gå upp och ner för trapporna hela tiden och sen när det var klart så ville jag äta lunch. Men då började jag på bara ett par sekunder må jätte dåligt så jag sa till Serena att jag inte tänkte äta lunch eftersom hon frågade om jag skulle det.
Jag började bara må sämre och sämre och jag började gråta pga det, men bara efter 5 minuter så mådde jag bättre igen så jag tog lite lunch(kände ingen smak). Efter lunchen tappade jag hela byttan med sås på golvet för att mina armar var svaga.
 
På NO'n mådde jag verkligen skit, feber hade jag helt klart och jag tror det var närmare 39,5-39,9 men jag var kvar i klassrummet... :(
 
Hemma låtsades jag som ingenting även fast jag inte mådde bra alls och jag var blek men ingen märkte.
 
Igår var det rätt okej tills efter skolan då jag fick jätte ont i huvudet, bara tanken på att böja mig framåt fick huvudet att bulta. det kändes verkligen som att det skulle sprängas av för högt tryck..
Idag har det varit likadant.